Cycling Classics

cycling classics
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  Stopvergoeding  

Share
 

 Wijziging regels

Go down 
AuthorMessage
kschiffmacher

kschiffmacher

Posts : 479
Join date : 2018-08-25
Age : 32
Location : Harderwijk

Wijziging regels Empty
PostSubject: Wijziging regels   Wijziging regels EmptyFri 23 Nov - 14:42:00

We hebben gekeken naar de SV van de renners en de 'punten' die renners behaald zouden moeten hebben om bijvoorbeeld een SV van 150 miljoen te halen. Deze punten laten we na dit seizoen vervallen. Oftewel; renners die geen 'punten' hebben, kunnen ondanks dat toch een SV van 150 miljoen hebben.

Verder hebben we het volgende besluit genomen. Je teamnaam mag je eens per 3 jaar veranderen tenzij de sponsor van het team veranderd en je dus een historisch team hebt. Een voorbeeld zal dit verduidelijken.

Ik ben Saeco en wil nu eenmalig mijn teamnaam veranderen naar Movistar. Dan kan ik dat nu doen maar de komende 3 jaar niet meer. Daar is een uitzondering op. Stel dat Movistar volgend jaar Movistar-KPN zou gaan heten, dan mag ik mijn teamnaam wel in die naam veranderen. Kortom; in dat geval mag het eens per jaar. Je teamnaam veranderen mag alleen in het tussenseizoen. November/december.

Fictieve ploegnamen zijn niet toegestaan.
Back to top Go down
View user profile http://cyclingclassics.forumotion.com/t42-teamgegevens
 
Wijziging regels
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Cycling Classics :: Aankondigingen :: Adminbericht-
Jump to: