Cycling Classics

cycling classics
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  Stopvergoeding  

Share
 

 Deal LBC - CMA

Go down 
AuthorMessage
Gast
GuestDeal LBC - CMA Empty
PostSubject: Deal LBC - CMA   Deal LBC - CMA EmptySun 25 Nov - 13:38:25

Naar LBC: Sosa + Pernsteiner
Naar CMA: Benoot + Moser

Met Sosa wordt er een absoluut ronde talent binnen gehaald. Op zijn 20 jarige leeftijd klom hij nu al met de toppers mee, en wist zelf al rondes te winnen. Het is momenteel onrustig omtrent zijn management en zijn keuze voor volgend jaar. 
Als hij naar Trek gaat, dan zal ie bijna overal kopman zijn. Bij Sky hoop ik dan dat hij het programma krijgt, dat Bernal afgelopen jaar reed. 
Pernsteiner reed een sterk eerste prof jaar met enkele goede uitslagen. De verwachting is dat hij in de winter een stap vooruit zet, wat hem in staat moet stellen om top 10 te ambiëren in het AK van rondes tot een week. 

Benoot is een fantastische renner, die je op elk terrein kan uitspelen. Na het aantrekken van Trentin en Mohoric had ik het gevoel dat ik een topper ontbrak in rondes/zwaardere wedstrijden. 
Daarom stelde ik Benoot beschikbaar om een stevig voorstel in return te krijgen. 
Het laten gaan van Moser is jammer, ergens geloof ik wel in zijn stap terug. 

Conclusie: Met het aantrekken van Sosa hoop ik mij te wapenen voor het zwaardere werk. Pernsteiner mag zich richten op de kortere rondes om daar het team een surplus te geven.
Back to top Go down
Ceramiche Ariostea

Ceramiche Ariostea

Posts : 503
Join date : 2018-08-26

Deal LBC - CMA Empty
PostSubject: Re: Deal LBC - CMA   Deal LBC - CMA EmptySun 25 Nov - 13:45:54

Deal Klopt !

De onzekerheid over Sosa heeft me besloten om een andere topper als Benoot binnen te halen . Benoot kan alles goed maar moet zich imo wel iets meer gaan specialiseren wil hij absolute wereldtop gaan worden. Hier geloof ik in en laat ik Sosa als 1 van de grootste toptalenten van zijn leeftijd gaan. Met Moser krijg ik een hoop onzekerheid voor terug maar wie weet kan hij zich op PCT niveau revancheren waar hij toch wel vaak als kopman zal worden uitgespeeld.  Het vertrek van Pernsteiner baal ik nog het meest van maar was helaas nodig om deze deal rond te krijgen aangezien er mogelijk toch veel kapers op de kust lagen
Back to top Go down
View user profile http://cyclingclassics.forumotion.com/t25-teamgegevens-cma
 
Deal LBC - CMA
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» How Do I Deal With a Proxy Server?
» What's the deal with the ads on Forumotion forums?
» CON: Iran the big winner in any nuclear deal

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Cycling Classics :: Verwerkte transfers-
Jump to: