Cycling Classics

cycling classics
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  Stopvergoeding  

Share
 

 Deal TIS - SKY

Go down 
AuthorMessage
Gast
GuestDeal TIS - SKY Empty
PostSubject: Deal TIS - SKY   Deal TIS - SKY EmptySat 5 Jan - 0:30:13

Banaszek = Bagdonas + Benedetti + 21,5 miljoen

Banaszek is een leuke, talentvolle renner maar heeft een bijzondere keuze gemaakt door de overstap naar Caja Rural te maken, ik verwacht niet dat dit de beste plek is voor zijn ontwikkeling. Bagdonas en Benedetti bieden aardig wat ervaring en bovendien ook een redelijke stopvergoeding in de toekomst.
Back to top Go down
BryanC

BryanC

Posts : 311
Join date : 2018-09-11
Age : 20
Location : Beilen

Deal TIS - SKY Empty
PostSubject: Re: Deal TIS - SKY   Deal TIS - SKY EmptySat 5 Jan - 1:36:09

Deal klopt.

Banaszek is een van de grootste sprinttalenten van het peloton. Alan heeft al veelvuldig korte resultaten neergezet in l'avenir en heeft al een aantal goede resultaten neergezet tegen wereldtoppers in Engeland en Noorwegen. Hij is enorm rap maar moet nog aan 1 ding werken, zijn plaatsing voor de sprint begint. Bij een jonge renner, zoals hij is (net 21), kan dat nog prima aangeleerd worden. Hopelijk gaat zijn nieuwe team Caja dat dan ook doen. Al is dit een vrij bekend probleem bij jeugdige sprinters en groeien zij hier vaak vanzelf overheen.
Inderdaad is de overstap naar Caja misschien niet de meest logische, maar aan de andere kant heeft Kwiatkowski er ook gezeten, dus wij maken ons er niet druk om. Zijn klasse en talent zorgen ervoor dat hij wel overeind zal blijven. Bij Caja heeft Team Sky nu dus een van de absolute kopmannen lopen met Chernetsky en tevens een van de beste sprinters van het team. Laten we hopen op een goed jaar voor Caja!

Wij zijn dus erg verblijd met de komst van een derde sprinttalent. Naast Lawless en Menten beschikt Team Sky nu over 3 erg rappe mannen die allen nog zeer jeugdig zijn.

Bagdonas en Benedetti gaan we niet zozeer missen, zijn 2 knechten en al aardig op leeftijd. Het bedrag dat aan cash is betaald zal eerder pijn kunnen doen, maar dit kan Team Sky met een vrij hoog budget prima opvangen.

Bij deze is dus de eerste halve neo al aangetrokken door Team Sky. Alan zou qua leeftijd een keurige neo zijn, echter heeft hij 3 volle jaren ervaring als prof wat hij met zich meedraagt. Zijn enorme talent en daarbij de nodige ervaring is een win-win voor Team Sky. Het is wachten op zijn definitieve doorbraak in het profpeloton, maar dat kan vast niet lang meer op zich doen wachten!
Back to top Go down
View user profile
 
Deal TIS - SKY
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Cycling Classics :: Verwerkte transfers-
Jump to: